вступний інструктаж для учнів на уроці фізкультури

вступний інструктаж для учнів на уроці фізкультури

Реалізація практичної частини програми з фізичної культури здійснюється словесними, наочними та практичними методами навчання (словесні – пояснення, розповідь, розпорядження, команда, підрахунок; наочні – показ вправи.

Тонкий лід. Запам ятайте. По мерам безопасности для учащихся на уроках физической культуры. Общие требования безопасности.

Учащийся должен. пройти медицинский осмотр и заниматься в той медицинской группе, к которой он относится по состоянию здоровья; - иметь опрятную спортивную форму (трусы, майку, футболку, спортивный костюм, трико, чистую обувь – кеды, кроссовки), соответствующую погодным условиям и теме проведения занятия; - выходить из раздевалки по первому требованию учителя; - после болезни предоставить учителю справку от врача; - присутствовать на уроке в случае освобождения врачом. інструкції з охорони праці для учнів. інструкція з безпеки під час проведення навчальних занять у спортивному залі та на спортивних майданчиках. При проведенні спортивно - масових заходів. інструкцією про розподіл учнів на групи для занять на уроках фізичної культури; - правилами безпеки під час проведення занять з фізичної культури і спорту в загальноосвітніх навчальних закладах. На нараді при директорові. Взяти під особисту відповідальність встановлення допустимого навантаження на уроці. Учнів, які за станом здоров я належать до підготовчої та спеціальної груп. Не допускати до фізичних навантажень учнів без спортивного одягу і спортивного взуття. Забезпечити ознайомлення на кожному уроці з правилами поведінки в спортивній залі або на майданчику. Залежно від того, чи вперше вони виконують вправу, чи йдеться про вже знайомі операції, я. Учнів, які не пройшли медичного огляду, до уроків фізичної культури не допускають. Учні, тимчасово звiльненi від занять, зобов’язані бути присутніми на уроках фізичної культури.

При цьому допускається залучення їх учителем до підготовки занять. Тимчасове звільнення від занять фізичними вправами допускається з дозволу медичного персоналу школи.

Після дзвінка на урок по команді вчителя учні шикуються в спортивному залі, на спортмайданчику. Без дозволу вчителя учням забороняється користуватися спортінвентарем. Учням забороняється виконувати вправи на спортивних знаряддях без присутності та страхування вчителя, а також маючи на собі різного роду прикраси.

На уроці фізкультури учні повинні бути одягнені тільки у спортивну форму, нігті коротко обрізані, волосся підібране. • взуття має бути з гумовою підошвою. • у місцях стрибків необхідно мати гімнастичні мати.

Перелік інструкцій з охорони праці школи 1. інструкція щодо забезпечення пожежної безпеки.

Заходи протипожежної безпеки в школі.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

архангельская вписка без цензуры

uniondht.org новый адрес

гдз біологія 8 класс матяш остапченко 2021

зно 2021 онлайн тесты відповіді

лилия креча

внеклассная работа по історіі беларусі