завдання другого етапу олімпіади з української мови

завдання другого етапу олімпіади з української мови

Українська мова. Відредагуйте речення. Машина притормозила біля обочини.

Гурток по вивченню географії у нашій школі. Повернувшись з командировки батько зустрів нас на пероні. Він відноситься до мене з повагою. Ці питання мене не касаються. У кожному із словосполучень знайдіть і виправте помилку. Хворіти грипом, без діля тинятися по вулицям, українець по походженню, зробити по всіх правилах, по власному бажанню, за вимогою влади, повернути при умові. Визначте в реченнях підмети і присудки, охарактеризуйте способи їх вираження. Напишіть твір - роздум на тему «чи може інтернет замінити живе спілкування. Використайте односкладне речення, двоскладне речення з іменним складеним присудком, а також речення, ускладнене однорідними членами.

Підкресліть їх у тексті прямою лінією. Обсяг роботи — до однієї сторінки.

Поставте наголос у таких словах. Випадок, живопис, кидати, кропива, селянин, сільськогосподарський, спина, фартух, фаховий, читання. Українська мова та література. інші методичні матеріали на урок українська мова скачати.

Відповіді 7 клас 8 клас 9 клас 10 мова 11 клас. Наступний наступний запис. Залишити відповідь скасувати відповідь. Ваша e - mail адреса не оприлюднюватиметься. Подождите немного. Если воспроизведение так и не начнется, перезагрузите устройство. Показать другие видео. Вы вышли из аккаунта. 2020 другий конкурсний день. 2020 третій конкурсний день. Конкурси для школярів. Всеукраїнська учнівська олімпіада з німецької та французької мов. іі та ііі етапи учнівських олімпіад у 2017 - 2018. іі та ііі етапи учнівських олімпіад у 2018 - 2019. іі та ііі етапи учнівських олімпіад у 2019 - 2020. іі та ііі етапи учнівських олімпіад у 2020 - 2021. Відповіді іі етапу олімпіад. Терміни проведення ііі етапу олімпіад. Відповіді ііі етапу олімпіад. Висловте та обґрунтуйте свою думку. Визначте, у якому з наведених слів наголос падає не на перший, а на другий склад. А спина; б олень; в фартух г фольга д подруга. В якому рядку іншомовні слова тільки чоловічого роду. А рагу, мадам, аташе, міс, какаду б журі, шимпанзе, чилі, кашне в колібрі, поні, кенгуру, кюсю. Який з наведених фразеологізмів не може бути в одному синонімічному ряду з іншими.

А пекти раків б зайтися рум’янцем. Початок о 14 - 30. Українська література. Перша частина з’єднується з другою за допомогою протиставного сполучника а, друга з третьою – за допомогою єднального сполучника і. Між першою і другою частино ставимо кому, а між другою і третьою – крапку з комою. Річка широка та глибока… – двоскладне, повне, непоширене, ускладнене однорідними присудками.

Надпишіть над кожним словом частину мови, виконайте морфологічний розбір підкресленого слова. Організація заходів. Уроки за методикою озон. Доберіть українські відповідники.

Уведіть кожен з них у речення, використавши відокремлене означення (у першому реченні), відокремлений додаток (у другому), відокремлену обставину (у третьому) (6 балів). Кiлькiсть перегляд. Наведені слова записати фонетичною транскрипцією. До наведених слів дібрати синоніми.

Відвертий, вщерть, оплески, бавитися, варта (ім. А) особові дієслова. Полтавський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти ім. 8 клас українська мова 1. Складіть розповідь у художньому стилі про те, що б ви робили на безлюдному острові (1 стор. Запишіть фонетичною транскрипцією подані слова 4б. Вогкість, вітчизняний, вокзал, автобіографія 3. Будь - яка помилка - 0, 25 бала. Культура поведінки - сукупність форм щоденної поведінкилюдини (упобуті, у спілкуванні з іншими людьми), у яких знаходятьзовнішнє вираження, моральні та естетичні норми такої поведінки.

Одна давить серці, друга роздирає, вольнії гармати.

А третяя тихо, тихесенько плаче не заріже батько сина, у самому серці, може, й бог не побачить. Будь - яка помилка 0, 25. В одній із нещодавніх статей український письменник і поет, харків янин сергій жадан розмірковував про актуальне питання патріотизму. Бійтеся патріотів, про яких нічого не можна сказати, крім того, що вони патріоти.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

лилия креча

uniondht.org новый адрес

гдз біологія 8 класс матяш остапченко 2021

неизвестный которого знали все 1972

автосигнализация конвой mp 200rs инструкция

внеклассная работа по історіі беларусі