контрольна робота світ української поезії 8 клас

контрольна робота світ української поезії 8 клас

Від українських вчителів. Завдання мають чотири рівня складності, кожен з яких оцінюється по три бали, загальна кількість балів - 12. Складається з тестів різних рівнів складності. Тест на урок українська література скачати.

Перегляд матеріалу. Упродовж життя леся українка керувалася правилом (цитата з вірша)… 2. Гриценко свєта сб, 2016 - 12 - 17 20. A) спогади про дитинство; б) утвердження оптимізму; b) відчай у душі, спричинений хворобою; г) мрії про майбутнє. Серед них уроки текстуального вивчення творів, позакласного читання, розвитку зв’язного мовлення, виразного читання, літератури рідного краю, тематичного оцінювання. У якій з поезій шевченко відобразив свою небайдужість до долі своєї україни.

Тему гармонійного єднання людини з природою розкрито у вірші лесі українки.

Початковий рівень. Визначте назву твору за цитатою і його автора. «візьму собі землі окраєць, піду блукати по світах, — хай тільки вітер завиває в моїх розхристаних слідах… а) в. Яке із пропонованих визначень відповідає ямбу — віршовому розміру, що складається з. А) трискладових стоп з наголосом на першому складі українська література. Проблема захисту рідної мови порушується у вірші. Яке із запропонованих визначень відповідає ямбу – віршованому розміру, що складається з. Коли мене питають. Чи зможеш ти забуть на чужині. «кладіть отут у домовину. О д н а к о в і с і н ь к о мені… достатній рівень. Тема «творчість і. Франка й лесі українки (узагальнення й систематизація набутих знань) ткр № 3. Творчість івана франка та лесі українки.

і варіант і рівень (3. Учні мають знати.

Передбачений програмою обсяг матеріалу. Проблематику, мотиви, основні засоби образності вивчених поетичних творів, теоретичні поняття й літер. Завдання для тематичної контрольної роботи.

Автобіографічний роман в. Сосюри має назву а „розстріляне безсмертя”; б „третя рота”; в „два володьки”; г „червона зима”. За який патріотичний вірш в. Сосюру було звинувачено у націоналізмі. А „васильки”; б „сад”; в „любіть україну”; г „магнат”. Кому з українських поетів у часи незалежності було присвоєно звання герой україни.

Хто з українських поетів є автором переспіву „слова про похід ігорів”. А) перше кохання; б) розквітлу гілку яблуні; в) одужання. Один передбачливо очі. Прикрив ще за крок від межі, ввійшовши клітиною ночі. Чи жив, чи й не жив. Літописні оповіді. Національна драма. А володимира сосюри б василя герасим’юка. В івана малковича г ігоря павлюка. Неділя свята, а ти ні світ, ні зоря вже й жереш. «от одна трьохрублевая, от друга. Українські історичні пісні. Початковий рівень 1. Українська література. 5 б за кожне завдання). Хто із вивчених вами поетів народився на донбасі. За допомогою запропонованих завдань виявити в учнів рівень знань, умінь та навичок з вивченої теми, закріпити їх; розвивати увагу, пам ять, спритність, рішучість, кмітливість, уміння акумулювати отримані знання і застосовувати їх під час виконання завдань; виховувати працьовитість, наполегливість, старанність, силу волі, пунктуальність, інтерес до наслідків власної праці. Варіантах з різними рівнями навчальних досягнень учнів. Методична література. Група основа, 2009. Добавить комментарий отменить ответ. Українська поезія хх - початку ххі століття. Коцюбинського та о. Твори сучасних українських письменників про дітей. Український гумор і сатира. Мова — духовне багатство народу.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

лилия креча

uniondht.org новый адрес

неизвестный которого знали все 1972

внеклассная работа по історіі беларусі

календарне фізкультура 5 клас 2021-2022

гдз біологія 8 класс матяш остапченко 2021